Udendørs Escape Room oplevelse i Maribo

Maribo, en perle i det smukke Lolland, bærer en rig historie præget af klostre, kirker og kulturel betydning. Maribo blev grundlagt i middelalderen uner navnet Skimminge, og var et vigtig religiøs og handelsmæssig knudepunkt.

Efter en storbrand i 1596, hvor Skimminge Kirke nedbrændte, blev Klosterkirken omdannet til byens kirke, og først i 1803 fik kirken status af Domkirke.

I Maribo flettede tro og handel sig sammen, da byen blev et vigtigt stop på handelsruterne. Gennem århundrederne har Maribo oplevet højdepunkter og udfordringer, herunder hekseforfølgelser og krigstider, der satte deres præg på samfundet.

I dag fremstår Maribo som en historisk perle, hvor fortidens charme møder nutidens livsstil. Med sine smukke bygninger, maleriske søer og kulturelle begivenheder fortsætter Maribo med at tiltrække besøgende og beboere fra nær og fjern, og dens historie lever videre i hjerterne hos dem, der kender dens dybe rødder.

I Maribo kan du spille dette spil

Kapellanen og Heksen i Maribo

Kapellanen og Heksen i Maribo

Kapellanen og Heksen – et udendørs escape room spil i Maribo år 1686 Dette spændende udendørs escape room spil, foregår i det historiske Maribo i en tid præget af mistro og hekseforfølgelse. Sammen med Kongens …