Det er i dag d. 12. februar 1945, og jeres modstandsgruppe er pålagt en farlig opgave.

Velkommen til vores udendørs escape room spil, hvor I træder ind i en spændende historie fra modstandskampen under Anden Verdenskrig.

Jeres mission er både farlig og afgørende. Vær på vagt, hvert skridt kan være forskellen mellem succes og fiasko.

I aftes udførte 30 frihedskæmpere en sabotageaktion mod Norjydsk Hanomag på Sankelmarksgade 2. Det var den fjerde aktion mod denne virksomhed, men uheldigvis førte det efterfølgende til en voldsom skudveksling med besættelsesmagten på Budolfi Plads.

Fem frihedskæmpere blev såret, hvoraf to alvorligt. En af de lettere sårede er Mikkelsen, en nøglefigur i modstandsbevægelsen. Hun blev ramt af et strejfskud, faldt og slog sig bevidstløs, hvilket førte til hendes tilfangetagelse.

Mikkelsen besidder kritisk information om mange af de nordjyske frihedskæmpere, og man frygter, at hun ikke vil kunne modstå tortur under afhøring.

Jeres mission er klar: Befri Mikkelsen fra arresten og bring hende til et opsamlingssted, hvor andre modstandsfolk vil tage hende videre i sikkerhed.
Besættelsesmagten er i højeste alarmberedskab. Gaderne er fyldt med tyske soldater, som stopper og undersøger alle ved den mindste mistanke.

Jeres legitimationskort er naturligvis falske, og I går under dæknavne. Men selvom kortene er godt lavet, er de falske, så I må udvise stor forsigtighed.

Undervejs vil I møde udfordringer og opgaver, som I skal løse for at fuldføre jeres mission. Brug al jeres snilde, teamwork og evne til at tænke hurtigt under pres. Vær opmærksomme på omgivelserne, og vær parate til uforudsete udfordringer.

Husk, hvert sekund tæller, og enhver forsinkelse kan bringe Mikkelsens og jeres liv i fare. Koordiner jeres indsats, kommuniker klart og effektivt, og hold jer skjulte for fjenden.

Flugten fra Arresten er et udendørs escape room spil, som er inspireret af virkelige hændelser i Aalborg under besættelsen.

Dette udendørs escape room spil er en rejse tilbage i tiden, hvor mod, beslutsomhed og solidaritet var nøglen til frihed.

Held og lykke – må I befri Mikkelsen og sende hende videre i sikkerhed. Friheden står på spil, og I kan gøre en forskel.

Så snart din betaling er gået igennem, modtager du Spillevejledning, Spillekode og Link til spillet.

Hver spillekode giver adgang til at logge ind i spillet med en mobiltelefon en gang.
Vær opmærksom på, at der i dette spil er behov for at hente supplerende materiale. Det skal ske fra en eller flere andre mobiltelefoner, som ikke behøver at være logget ind i spillet.

SPROG: DANSK

349,00 kr. Inkl. moms      Tilføj til kurv

VARIGHED: ca. 2 timer
LÆNGDE: 2,5 km.
SVÆRHEDSGRAD: Middel

ANBEFALET HOLDSTØRRELSE: 2-5

Jeres udendørs escape room spil starter ved krydset:
Boulevarden og Sankelmarksgade

9000 Aalborg

Spillet slutte ca. 400 meter fra startstedet.