Sidewalk Mystery Fangeflugten Aalborg

– Kommer snart –

Det er i dag d. 23. august 1943, og jeres gruppe har i samråd med Frihedsrådet besluttet, at Vagn Nielsen fra modstandsbevægelsen skal befries fra Aalborg Arrest hurtigst muligt.

Sent i aftes er Vagn pludselig blevet arresteret, i forbindelse med en ransagning på en beværtning i Reberbansgade.

Vagn er en central person i den nordjyske modstandsbevægelse. Han er derfor bekendt med identiteten på mange kammerater i bevægelsen, og ved hvem der har begået en lang række sabotageaktioner. Ligeledes er han dybt involveret i planlægningen af de kommende sabotageaktioner på jernbanen, og på fabrikker der producere for besættelsesmagten.

Der er frygt for, at han vil blive udsat for tortur, så snart han overgår til tysk varetægt. Hvis han knækker under torturen, kan det have fatale konsekvenser for hele den Nordjyske modstand. Det forlyder fra en kilde i fængslet, at han vil blive overdraget til tyske gestapo allerede i morgen, så det haster med at få ham ud.

Jeres opgave er derfor at planlægge og gennemføre befrielsesaktionen fra arresten i Aalborg. Derefter skal i fragte Vagn Nielsen til et opsamlingssted, hvorfra han vil blive transporteret videre til Sverige, så han kan fortsætte sit arbejde for modstandsbevægelsen.

Flugten fra arresten, er et udendørs eventyr, hvor mysteriet udfolder sig i byrummet omkring jer. Træd ind i en verden af spænding, gåder og udfordringer, der vil teste jeres opfindsomhed og samarbejdsevner til det yderste. Vores udendørs escape room oplevelse kombinerer elementer af mysterie og eventyr for at skabe en uforglemmelig oplevelse for dig og dine medeventyrere.

Som deltager vil I blive indrullet i en gribende historie, hvor intet er, hvad det ser ud til. Opdag skjulte spor, løs gåder og afslør hemmeligheder, mens I udforsker dele af Aalborg fyldt med spænding og overraskelser.

Er I klar til at teste jeres evner som modstandsfolk og løse opgaven som en aktiv del af modstandsbevægelsen?

Saml jeres mest dygtige hold og vær parate til at bevæge jer ind i en verden af koder, gåder og bedrag i vores utrolige udendørs escape room oplevelse: Flugten fra arresten.

Missionen starter nær Aalborg Arrest:
9000 Aalborg

VARIGHED2 – 3 timer
LÆNGDE3,5 km.
SVÆRHEDSGRADMiddel
SPROG