– Kommer snart –

Det er i dag d. 12. februar 1945, og jeres gruppe har af Frihedsrådet fået en vigtig opgave. I skal hurtigst muligt befri “Mikkelsen” fra Kong Hans Gade Arrest.

Sent i aftes er Mikkelsen blevet arresteret, i forbindelse med skyderiet på Budolfi Plads, efter en sabotage aktion hos Nordisk Hanomag i Sankelmarksgade.

Mikkelsen er en central person i den nordjyske modstandsbevægelse. Mikkelsen er derfor bekendt med identiteten på mange kammerater i bevægelsen, og ved hvem der har begået en lang række sabotageaktioner. Ligeledes er Mikkelsen dybt involveret i planlægningen af de kommende sabotageaktioner på jernbanen, og på fabrikker der producere for besættelsesmagten.

Der er frygt for, at Mikkelsen vil blive udsat for tortur, så snart Mikkelsen overgår til tysk varetægt. Hvis Mikkelsen knækker under torturen, kan det have fatale konsekvenser for hele den nordjyske modstand. Det forlyder fra en kilde i fængslet, at Mikkelsen vil blive overdraget til tyske Gestapo allerede i morgen, så det haster med redningsaktion.

Jeres opgave er derfor at planlægge og gennemføre befrielsesaktionen fra arresten i Aalborg. Derefter skal i fragte Mikkelsen til et opsamlingssted, hvorfra Mikkelsen vil blive transporteret videre til Sverige, så Mikkelsen kan fortsætte sit arbejde for modstandsbevægelsen.

Flugten fra arresten, er et udendørs eventyr, hvor mysteriet udfolder sig i byrummet omkring jer. Træd ind i en verden af spænding, gåder og udfordringer, der vil teste jeres opfindsomhed og samarbejdsevner til det yderste. Vores udendørs escape room oplevelse kombinerer elementer af mysterie og eventyr for at skabe en uforglemmelig oplevelse for dig og dine medeventyrere.

Som deltager vil I blive indrullet i en gribende historie, hvor intet er, hvad det ser ud til. Opdag skjulte spor, løs gåder og afslør hemmeligheder, mens I udforsker dele af Aalborg fyldt med spænding og overraskelser.

Er I klar til at teste jeres evner som modstandsfolk og løse opgaven som en aktiv del af modstandsbevægelsen?

Saml dit dygtigste hold og vær parate til at bevæge jer ind i en verden af koder, gåder og bedrag i vores utrolige udendørs escape room oplevelse: Flugten fra arresten.

Missionen starter nær Aalborg Arrest:
9000 Aalborg

VARIGHED2 – 3 timer
LÆNGDE3,5 km.
SVÆRHEDSGRADMiddel
SPROG