Katastrofe – eksplosion på Aarhus Havn. Et udendørs escape room spil

Det er i dag onsdag d. 5. juli 1944, dagen efter katastrofen på Aarhus Havn

Under arbejdet med omladning af 150 tons ammunition sker en eksplosion, som ødelægger store dele af Aarhus havn og midtby.

Flere end 30 aarhusianere blev dræbt ved ulykken, og det meste af midtbyen fik store skader da sprængstykker og ammunition regnede ned over byen.

Den tyske besættelsesmagt er i højt alarmberedskab, og modstandsbevægelsen må handle hurtigt.

I er udvalgt til at gennemføre en farlig mission, som en del af den danske modstandsbevægelse. Men pas på at I ikke bliver afsløret, for alle bliver jævnligt standset og får deres identitet undersøgt. En afsløring af jeres mission, kan få fatale konsekvenser får jer eller jeres familier.

Derfor står I nu overfor en farlig og vanskelig opgave, som skal redde en SOE agent der er nedkastet med faldskærm sammen med en del våben, ammunition og springstoffer.

I skal finde og flytte SOE agenten og våben, så de ikke falder i hænderne på besættelsesmagten. Samtidig skal I selv undgå at blive afsløret som modstandsfolk.

Katastrofe – eksplosion på Aarhus Havn. Et udendørs escape room spil inspireret af virkelige hændelser, som skete under besættelsen.

Hovedparten af de dræbte danskere, blev efterfølgende begravet på Vestre Kirkegård hvor man også i dag, kan finde deres fællesgrav.

Så snart din betaling er gået igennem, modtager du Spillevejledning, Spillekode og Link til spillet.

Hver spillekode giver adgang til at logge ind i spillet med en mobiltelefon en gang.
Vær opmærksom på, at der i dette spil er behov for at hente supplerende materiale. Det skal ske fra en eller flere andre mobiltelefoner, som ikke behøver at være logget ind i spillet.

SPROG: DANSK

349,00 kr. Inkl. moms      Tilføj til kurv

VARIGHED: 2 – 3 timer
LÆNGDE: 2,5 km.
SVÆRHEDSGRAD: Middel

ANBEFALET HOLDSTØRRELSE: 2-5

Jeres udendørs escape room spil starter ved skulpturen:
Agnete og Havmanden
Park Alle
8000 Aarhus C