Topmødet og Terroristen – Aarhus’ mest presserende mission nogensinde!

Aarhus er vært for etablering af det nye Skandinavisk Sikkerhedsråd. Et fælles skandinavisk samarbejde som skal bekæmpe terror og forsøg på destabilisering af vort samfund.

Udover en lang række embedsmænd, deltager statslederne fra Danmark, Norge og Sverige samt cheferne for de tre landes efterretningstjenester.

Ved Rådhuset er forberedelserne godt i gang, men pludselig finder en bombehund helt tilfældigt en “død postkasse” med et krypteret SD kort i Rådhusparken.

I er tilkaldt som landets skarpeste antiterrorenhed med speciale i koder og kryptering.

Jeres opgave er sammen med efterretningstjenesten at sikre, at etableringen af det Skandinaviske Sikkerhedsråd kan gennemføres som planlagt.

I skal bruge jeres krypteringskompetencer til at dechifrere koden på det fundne SD kort. Dette kort indeholder vigtig information, der kan afdække truslen mod Skandinavisk Sikkerhedsråd.

Når I har fået adgang til filerne på kortet, skal I analysere de oplysninger I får adgang til. Finde ud af, hvem der står bag, og hvordan den potentielle trussel kan afværges.

I har kun tre timer til at løse opgaven, inden arrangementet begynder.

Held og lykke, agenter! Skandinavisk sikkerhed afhænger af jeres evner og beslutsomhed. Tiden er knap, og konsekvenserne er enorme!

Topmødet og Terroristen – Aarhus er et udendørs escape room spil, som er inspireret af det nuværende trusselsbillede rettet imod Danmark.

Så snart din betaling er gået igennem, modtager du Spillevejledning, Spillekode og Link til spillet.

Hver spillekode giver adgang til at logge ind i spillet med en mobiltelefon en gang.

Vær opmærksom på, at der i dette spil kan være behov for at hente supplerende materiale. Det skal ske fra en eller flere andre mobiltelefoner, som ikke behøver at være logget ind i spillet.

SPROG: DANSK
(Terroristerne taler dog engelsk)

349,00 kr. Inkl. moms      Tilføj til kurv

SPROG: ENGELSK

349,00 kr. Inkl. moms      Tilføj til kurv

VARIGHED: maks 3 timer
LÆNGDE: 2,7 km.
SVÆRHEDSGRAD: Svær

ANBEFALET HOLDSTØRRELSE: 2-5

Jeres udendørs escape room spil starter ved skulpturen:
Grisebrønden (Ceres Brønden)
Rådhuspladsen
8000 Aarhus C.