Sidewalk Mystery Nørrebrogade i brand

– Kommer snart –

Året er 1944, og Folkestrejken er på sit højeste.

I flere dage har store dele af Københavns arbejdere nægtet at møde på arbejde. Opstanden har på opfordring fra Frihedsrådet hurtigt bredt sig, og har indtil nu kostet op mod 100 mennesker livet.

De fleste omkommer i forbindelse med selve strejken og de mange demonstrationer. Men i dække af urolighederne sker både stikkerdrab, og som gengældelse flere såkaldte clearingmord på åben gade.

Midt i kampene omkring Nørrebrogade, er der et drab som stikker ud. Den dræbte har ingen direkte forbindelse til modstandsbevægelsen, er ikke kendt i offentligheden og befandt sig desuden nær sit hjem.

Det danske politi arbejder under meget besværlige forhold, og har svært ved undgå at volden eskalerer yderligere. I det kaos som hele København befinder sig i vælger politiet dog, at tilskrive drabet til uroligheder ved demonstrationerne.

Den dræbte er den 26-årige Eva Larsen, som er blevet fundet dræbt med 3 skud i hoved og bryst.

Hendes mand 32-årige Casper Larsen, har overfor politiet forklaret, at han fandt sin hustru dræb, da han omkring kl. 23, på trods af udgangsforbud, var på vej hjem fra en lokal smugkro. Eva var stadig varm og blodet endnu ikke størknet, så drabet må være sket lige umiddelbar inden.

En fra jeres modstandsgruppe er nær familie til Eva Larsen, og har bedt det illegale Frihedsråd om hjælp, til at finde frem til morderen.

Frihedsråd har godkendt efterforskningen, og jeres opgave er derfor, at forsøge at opklare drabet på Eva Larsen.

Er det et clearingmord, rovmord eller ligger der andre forhold til grund for drabet?

Missionen starter ved:
Nørrebrogade
2200 København N

VARIGHED2 – 3 timer
LÆNGDE3,5 km.
SVÆRHEDSGRADMiddel
SPROG