Sidewalk Mystery er ikke kun forbeholdt individuelle eventyrlystne sjæle. Det kan også bruges som en fantastisk firmaaktivitet, der fremmer teambuilding og skaber sjove øjeblikke med kollegaerne.

Vi tager jer med på en tur fyldt med spændende udfordringer, der kræver samarbejde og samtidig lærer I hinanden bedre at kende og styrker jeres evne til at løse problemer i hverdagen.

Sjov teambuilding aktivitet til næste medarbejderdag eller firmafest

Med et Sidewalk Mystery er I sikre på et par spændende og udfordrende timer i selskab med jeres kollegaer. Det bliver en unik og mindeværdig oplevelse, der vil styrke båndene mellem jer og skabe et sjovt fællesskab.

Vi garanterer jer et par spændende og udfordrende timer i kollegaernes selskab, hvor I vil blive udfordret på både jeres logiske tænkning og teamwork. Det bliver en oplevelse, I sent vil glemme!

Har du flere spørgsmål eller ønsker yderligere information, så klik her for at få svar. Vi er klar til at hjælpe jer med at arrangere den perfekte firmaaktivitet medSidewalk Mystery!

Har I brug for at få udviklet jeres helt eget spil, så se her.

Perfekt til polterabend og andre events

For at kunne løse gåderne og udfordringerne, der venter jer, kræver det, at I samarbejder og bruger jeres kreative og logiske sans. Derfor erSidewalk Mystery den oplagte aktivitet til sommerturen, før julefrokosten, til teambuilding eller andre lignende begivenheder. Her kan I nyde et par timer sammen under åben himmel, løse gåder og blive klogere på byen og dens hemmeligheder.

Et Sidewalk Mystery løses bedst i grupper på 2 til 5 personer, og vi anbefaler vi, holdene starter med 10 minutters mellemrum. På den måde kan alle deltage og få den fulde oplevelse.

Mængderabat

I kan også vælge at købe adgang til eksisterende spil, og der gives automatisk mængderabat ved køb af:

10 adgange til samme spil, gives 20% rabat.
25 eller flere adgange til samme spil gives 40% rabat.
Rabatterne fratrækkes automatisk i indkøbskurven.

For større køb kontakt venligst klaus@sidewalkmystery.dk for tilbud.